Perry Paauw Fysio Fysiotherapie Meerzicht

► Perry Paauw

Ik ben Perry Paauw, geboren op 24 oktober 1972. Ik woon in Voorhout samen met mijn vrouw Petra en 3 kinderen, Jesse, Melle en Lotte.

► Hobby’s

Naast fanatiek tennis heb ik ook fanatiek gevoetbald en doe ik graag aan allerlei sporten mee, vandaar dat ik ook het CIOS heb gedaan. In de winter lekker skiën en in de zomer snorkelen vind ik ook heerlijk om te doen. Te lang stilzitten is aan mij dus niet besteed.

► Beroepsvisie

Als patiënten binnenkomen in de praktijk, kunnen ze met een acute klacht komen maar ook met een klacht die al wat langer duurt. Aan mij, om samen met de patiënten er achter te komen waar deze klacht vandaan komt. Zodra ik een klik heb gemaakt met de patiënten, is het belangrijk dat deze openstaan voor mijn vragen en advies en dat ze begrijpen waarom er bepaalde dingen gelaten of gedaan moeten worden t.a.v. het herstelproces. Daarnaast is het belangrijk om te achterhalen of de patiënten ook zelf willen en kunnen werken aan hun herstel. Zodra dat goed in kaart is gebracht en er dus een samenwerkingsverband is ontstaan, zullen de patiënten zelf ook buiten de behandelkamer aan de slag moeten, thuis of eventueel onder begeleiding bij ons in de oefenzaal. Nadat de patiënt is uitbehandeld, zal dan ook vaak mijn advies zijn om te blijven oefenen en bewegen, zodat de kans op een nieuwe klacht kleiner wordt.

► Passie

De maanden die ik hier heb gewerkt zijn omgevlogen en ik heb het enorm naar mijn zin, ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en heb veel verschillende klachten behandeld van jong en oud. Aangezien sporten en coachen mijn passie is en ik dus al heel lang met (top) sporters werk, zie ik graag patiënten met een sportblessure, om samen met hen te werken aan hun revalidatie. D.m.v. sport specifieke oefeningen en sport specifieke situaties wil ik uiteindelijk streven naar een volledig herstel binnen hun sport.

Wie weet tot ziens!!

BIG-nummer: 09925604704