Martin Vermeulen

► Martin Vermeulen

Mijn naam is Martin Vermeulen (geboren 1987) en ik werk sinds 2009 in deze praktijk. Ik ben getrouwd met Joyce en woon in Waddinxveen. Joyce en ik hebben twee prachtige lieve zoons, Ezra en Noah. Ik heb de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik in 2009 ben afgestudeerd. In 2016 ben ik begonnen met de masteropleiding Geriatriefysiotherapie en heb deze in 2020 afgerond. Ervaring heb ik opgedaan in verschillende particuliere praktijken en een psychogeriatrisch verpleeghuis (voor dementerende ouderen). Momenteel ben ik in principe op maandag tot en met donderdag werkzaam in de praktijk, daarnaast doe ik veel huisvisites.

► Hobby’s

Sport; behalve het passief volgen van verschillende sporten, voetbal ik zelf nog twee keer per week in clubverband bij voetbalclub AGE-GGK in Rotterdam. Daarnaast doe ik veel aan hardlopen. In april 2015 heb ik voor de eerste maal de marathon van Rotterdam (uit-)gelopen!

► Beroepsvisie

Heel veel mensen, zowel jong als oud, vinden hun weg naar de fysiotherapeut. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging, of gewoon omdat het lichaam ouder wordt. De fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw wensen en lichamelijke situatie en mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij er samen met u voor dat u weer beter kunt bewegen.

►Specialisaties

Juni 2020 heb ik de vierjarige masteropleiding Geriatriefysiotherapie afgerond. Een geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen met een hoge (biologische) leeftijd, die te maken hebben met complexe gezondheidsproblemen. Voorbeelden van veel voorkomende problemen in deze doelgroep zijn onder andere vallen (verhoogd risico, valangst), verminderde kracht/conditie enzovoorts. Ik ben lid van het geriatrienetwerk Zoetermeer. Hierin werken fysiotherapeuten en ergotherapeuten uit Zoetermeer samen om deze doelgroep van de best mogelijke zorg te voorzien. Daarnaast werken we veel samen met de geriaters uit het LangeLand Ziekenhuis. Andere aandachtsgebieden zijn onder andere COPD/longaandoeningen en ik ben lid van het ClaudicatioNet, beter bekend als ‘etalagebenen’. Momenteel zit ik in de hoogste fase van het specialisatietraject.

BIG-nummer: 79911264704