Anouk Zwarteveld

► Anouk Zwarteveld

Ik ben Anouk Zwarteveld, ik ben in juli 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool Leiden als fysiotherapeut. Na mijn opleiding ben ik een jaar werkzaam geweest in een Gezondheidscentrum in Ommoord. Sinds juni 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Meerzicht.

► Beroepsvisie

Ik vind het leuk en belangrijk om door middel van behandeling en begeleiding uw klachten op te kunnen sporen en op te lossen. Elke klacht en bijpassende behandeling is verschillend en daarom vind ik het belangrijk om samen met u te werken aan uw herstel.

► Cursussen

Na mijn afstuderen heb ik een aantal cursussen gevolgd om binnen de behandeling tot een optimaal behandelresultaat te komen. Zo heb ik o.a. de echografie cursus van de romp gedaan, Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap, shockwave, ZwangerFit®, Medical Taping en Mullingan Concept: Mobilisation with Movement gevolgd. In september 2019 start ik met de Master Bekkenfysiotherapie.

► ZwangerFit®

Sinds een aantal jaar geef ik ZwangerFit® in de praktijk, een actieve cursus voor zwangere en pas bevallen vrouwen. Ik vind het leuk om op een actieve manier met deze leuke doelgroep bezig te zijn.

► Hobby’s

Ik vind het fijn om actief bezig te zijn, zo ga ik graag naar de sportschool en heb ik al een paar keer een halve marathon gelopen. Ik hoop in de toekomst, na heel veel trainen, ook nog een keer een hele marathon te lopen!

BIG-nummer: 49920094504