Anniek de Leeuw

► Anniek de Leeuw

Ik ben Anniek de Leeuw, geboren in 1984 in Barneveld en wij wonen al weer tien jaar met plezier in Zoetermeer. In 2012 hebben wij een prachtige dochter gekregen en in 2016 een geweldig vrolijk zoontje. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als fysiotherapeute. Na op verschillende werkplekken te hebben gewerkt ben ik gestart met de Master opleiding Kinderfysiotherapie in Breda en in 2014 heb ik deze opleiding afgerond.

► Beroepsvisie

Elk kind bewandelt zijn of haar pad op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook mijn taak om samen met uw kind en u, de juiste manier te vinden om te helpen waar dat nodig is. Binnen de opleidingen wordt gesproken over een motorisch plafond, het punt waarop het kind een taak of vaardigheid niet meer kan uitvoeren. Maar in mijn visie is het belangrijker om te kijken naar wat uw kind wel kan en van daaruit verder te bouwen.

► Kinderen

Mijn hart ligt bij het helpen van kinderen. Van 0 tot 18 jaar. En op alle verschillende vlakken die u maar kunt bedenken: Baby’ s met een voorkeurshouding, peuters die zich ‘anders’ voortbewegen, kleuters die het schrijven moeilijk vinden of gymmen lastig vinden. Maar ook pijn bij bewegen bij bijvoorbeeld een sportblessure.

► Sensorische integratie

Recent heb ik de opleiding Sensorische Integratie afgerond. Hiermee heb ik mij nog verder gespecialiseerd in prikkelverwerking bij kinderen, bijvoorbeeld voor kinderen die zich slecht kunnen concentreren, stoornissen in grove en fijne motoriek en lichaamsbewustwording.

► Lastig?

Niet alleen de lichamelijke ontwikkelingen maar ook de psychische of sociaal-emotionele ontwikkeling boeit mij enorm. Bestaan er wel ‘lastige’ kinderen of maakt de maatschappij het zo verrekte ‘lastig’?

Ik hoop uw kind met mijn kennis, kunde en ervaring weer ‘op weg te helpen’.

Heeft u vragen over de kinderfysiotherapie en of wij uw kind kunnen helpen?

Neemt u dan gerust contact op!

Tot ziens in onze praktijk!

BIG-nummer: 69064857204